Πέμπτη 8 Μαΐου 2008

H αποκάλυψη της ξεχασμένης θεότητας του Βασιλειά Ήλιου

Photo:Ellopia Media Group

21 σχόλια:

ego! o aetos ton deksamenon είπε...

χρονια πολλα

Ανώνυμος είπε...

χίλια ευχαριστω

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΙΧΟΣ είπε...

Καλώς σε βρίσκω.
Θα επανέλθω.
Έρχομαι απο μια μαγική βραδυά,μαγεύτικα απο ένα πλάσμα που ακούει στ'όνομα ΝΑΤΑΣΑ ΜΠΟΦΙΛΙΟΥ.
καλό ξημέρωμα άγνωστε...

Ανώνυμος είπε...

Fractal καλή σου ημέρα. Ευχαριστώ για την επίσκεψή σου. Την ανταπέδωσα και μου άρεσε πολύ, δεν σου κρύβω το βρήκα απολαυστικό. Για το λόγο αυτό θα σου απαντήσω στο δικό σου Blog.
Είσαι fractal και είμαι transient. Πολύ νωρίς στη ζωή μου συνειδητοποίησα ποιος είμαι ή ποιος ήθελα να είμαι. Αποφάσισα να ΜΗΝ είμαι αυτός που ήθελαν οι άλλοι αλλά αυτός που ανακάλυψα ότι είμαι και από τότε βρίσκομαι σε πλήρη ηρεμία με τον εαυτόν μου. Με άλλα λόγια δεν ψάχνομαι αλλά ούτε και δογματικός είμαι. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι απέχω από προβληματισμούς.
Διάβασα τόσο τα κείμενά σου όσο και τα σχόλια των άλλων καθώς και τα δικά σου και όπως είπα και παραπάνω τα βρήκα απολαυστικά. Βλέπω ότι και άλλοι Blogger επιθυμούν κάτι παραπάνω από μια ανταλλαγή φιλοφρονήσεων.
Εάν είδες και τις άλλες αναρτήσεις στο Blog μου θα διαπίστωσες ότι είμαι μάλλον γήινος, θα έλεγα πολύ γήινος. Ασχολούμαι περισσότερο με τα τεκταινόμενα γύρω μας. Απολαμβάνω όμως Blog σαν το δικό σου.
Αυτά για τώρα. Να έχεις μια καλή ημέρα καθώς και καλό Σαββατοκύριακο.
Υ.Γ. η ισοπέδωση δεν άρχισε από τότε, είναι ίδιον των ανθρώπων να κατεδαφίζουν κάτι που δεν μπορούν να φθάσουν, κάτι που δεν καταλαβαίνουν.

fractal είπε...

Καλή σου ημέρα Επίκουρε. Σε περιμένω. Έχω βάλει τα καλά μου, έχω έτοιμο το δίσκο με γλυκό νερατζάκι και ό μέτριος αχνίζει. Έχω ανοιχτό το παράθυρο που βλέπει πέρα μακρυά στους χαμηλούς λόφους. Πίσω τους είναι το Αγαίο.... Περιμένω να μου πείς. Έχω και εγώ πολλά να σου πω...
Μην αργήσεις. Η πόρτα μου δεν έχει κουδούνι. Θα την αναγνωρίσεις από το μαγιάτικο στεφάνι με τα αμάραντα.

fractal είπε...

Καλή σου μέρα transient
Για μένα ήταν καλή μέρα αφού ανοίγοντας τον υπολογιστή μου διάβασα τα μηνύματά σας. Είναι μεγάλη μου ικανοποιηση που άν και νέ- (δεν ολοκληρώνω τη λέξη γισ να μην αποκα λύψω το φύλο μου) στα blogs, μέχρι τώρα έχουν ανταποκριθεί άνθρωποι που με ενδιαφέρουν. Σαν και σένα , σαν και τον επικουρο, αλλά και άλλους των οποίων τις απόψεις έχεις διαβάσει όπως είπες.
Το όνομά σου είναι πραγματικά ευρηματικό. Είναι υπέροχο που έχεις βρεί την δική σου ταυτότητα και δεν προσδιορίζεσαι από τους άλλους. Νομίζω πως αυτό είναι δικαίωση της ζωής και αναγνώριση της ιδιαιτερότητας του καθενός μας. Της ιδιαιτερότητας που δημιουργεί κοινωνία ανθρώπων και όχι ζώων. Έχεις δίκιο σχετικά με την κατεδάφιση.. Απλώς "επαιξα" με τα γραφόμενά σου. Εξ΄άλου όπως είδα σου αρέσει "το όνομα του ρόδου" Είναι και δικό μου αγαπημένο βιβλίο. Δεν το έχω βάλει στα αγαπημένα μου. Τι να πρωτοβάλω εξ' άλλου.....
Καλή σου ημέρα καλό μου transient και πρέπει να ξέρεις πως αν και ζώ μέσα σε κάστρο (με την κανονική ένοια του κάστρου όχι την συμβολική) δεν με είμαι περιτοιχισμέν-- από κανενός είδους περιτοίχισμα... Εξ΄άλλου είμαι ένα πάλσαρ που κάποια μοναδική στιγμή η ακτινοβολία (που αποδείκνυε την ύπαεξή του), αποτυπώθηκε σε ένα βότσαλο fractal...

Ανώνυμος είπε...

Fractal καλησπέρα, έχεις δίκαιο για την παρατήρησή σου. Δεν συνδυάζονται αυτό τα δύο, όμως η φωτογραφία αντιπροσωπεύει το χαρακτήρα μου, ενώ το όνομα του Blog αντιπροσωπεύει την στιγμιαία ύπαρξη μου στον πλανήτη αυτόν.
Δεν χρειάζεται να αγωνιάς για την κατάληξη του νε-. Ακόμα και αν το μάθω δεν μου αλλάζει τη διάθεση απέναντι στο άτομο.
Εκτός τούτου, δεν έχει καμία σημασία το χρώμα δέρματος (φαντάζομαι ότι ήδη θα έχεις γίνει μελαμψό fractal με τα 10 μπάνια), η εθνικότητα, ή το γένος για εμένα. Οι ιδέες του ατόμου και οι ηθικές του αξίες έχουν σημασία για τον υποφαινόμενο.
Και εσύ έχεις βάλει κάτι που δεν έβαλα εγώ αλλά μου άρεσε πολύ. Ο πόλεμος των κουμπιών. Πράγματι υπάρχουν πολλά που αγαπά κανείς και δεν είναι δυνατόν να τα βάλει όλα. Έχει όμως το πλεονέκτημα ότι κάνοντας κλικ στο όνομα σε πάει σε λίστες με Bloggers που έχουν ίδια ενδιαφέροντα.
Πράγματι ο Επίκουρος έχει αξιόλογο Blog. Μάλιστα έχει και την λεπτότητα να έχει ξεχωριστό Blog σχετικό με την επαγγελματική του απασχόληση. Πολύ σωστός.
Τα παραπάνω απαντούν και στο σχόλιο που έβαλες και στο δικό μου Blog.
Καλή σου νύχτα fractal, από gskastro

fractal είπε...

καλή νύχτα transient. κουραστική μέρα σήμερα.Πρωϊνές δουλειές. μπάνιο στη θάλασσα, μάθημα σε κάτι παιδιά από Αλβανία, υποδοχή ξενάγηση μιας ομάδας υψηλόβαθμων στελεχων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, και το βράδυ μέχρι τώρα, χορός με νησιώτικα, βάλς και ταγκό πλάϊ στη θάλασσα.. Οι Γερμανοί το καταδιασκέδασαν. Έκαναν σαν παιδιά. χορέψαμε μέχρι τελικής πτώσης. Δεν αγωνιώ για την αποκάλυψη του φύλου μου. Απλά νομίζω ότι έτσι θα αποφύγω μερικούς και μερικές ενοχλητικές ή ενοχλητικούς που γυρνάνε τα blogs ψάχνοντας για περιπέτειες..Αυτούς τους τύπους τους συνάντησα αρκετές φορές.Ευχαριστώ για την ανταπόκρισή σου. Θα τα ξαναπούμε.
Καλή νύχτα

ego! o aetos ton deksamenon είπε...

https://www.blogger.com/comment.g?blogID=83442903260383136&postID=5687328364075176348&page=1

fractal είπε...

Αετέ.. Γιατί είσαι τόσο ευέξαπτος. Δεν έκραξα τις φωτογραφίες σου. Νομίζω όμως ότι έχω δικαίομα να έχω διαφορετικό γούστο από το δικό σου. Εξ. άλλου η αισθητική αντίληψη του καθενός είναι συνυφασμένη με όλα όσα υλικά και άϋλα έχουν χτίσει τον εαυτό του. Γιατί θεώρησες κράξιμο το ότι είπα πως δεν μου άρεσαν οι φωτογραφίες στο blog σου. Κάνεις πολύ καλά που ασχολείσε με το παρόν. Αλλά να λάβεις υπ΄όψιν σου ότι το παρόν είναι μόνο η μιά διάσταση της ζωής μας. Η ελπίδα για το μέλλον (όπως εσύ αναφέρεις) είναι μιά ακόμα διάσταση της ζωής μας. Όπως μιά άλλη είναι και το παρελθόν μας. Ο Αίστάιν ήταν που είπε πως πρέπει να πατήσουμε στους ώμους των προγόνων μας για να δούμε το μέλλον. Σκέψου το λίγο. Ξέρεις πως οι τρεις διαστάσεις της Ευκλειδίου γεωμετρίας έχουν ξεπεραστεί. Η τέταρτη είναι μετρήσημη ενώ οι επιστήμονες μιλούν για 11 αν δεν κάνω λάθος. Εγώ σου μίλησα μόνο για τρείς. Επαναλαμβάνω. Κάνεις πολύ καλά που ασχολείσε με το παρόν. Αλά αυτό να μην σε κλείνει στη δεξαμενή. Υπάρχουν και οι απροσδιόριστοι μη μετρίσημοι αιθέρες. Μην τους αγνοείς. Κατά τη γνώμη μου πάντα...Και μην αρπάζεσαι τόσο εύκολα. Σε παρακαλώ. Μην αποκλείιεις τη δυνατότητα συζήτησης. Έχεις πολύ ενδιαφέρουσες απόψεις και καλλά είναι να τις λές για να τις ακούμε.
Το fractalx

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΙΧΟΣ είπε...

fractal τί σημαίνει?
Καλησπέρα σας.
Τολμώ να πω πως είμαι έξω απο τα νερά μου.
Όλα όσα με προσοχή διάβασα απο την μιά μου κίνησαν το ενδιαφέρον ,απο την άλλη ένοιωσα σαν ufo.
Είμαι πρακτικός άνθρωπος. Συγχωρέστε με.
Αναζητώ ανθρώπους που θα μου δώσουν το στίγμα της γνησιότητας στα γραπτά τους και στην σκέψη τους. Δεν μ'ενδιαφέρει το φύλλο και η ηλικία.
Εδω που βρέθηκα ,πιστεύω πως κάτι σημαντικό θα μου προσφερθεί.Πέρα απο τις γνώσεις που έχω και έξω απ'όλα τα κοινότυπα που συναντά κανείς στην πλειοψηφία των blog.
Περιμένω την έξέλιξη της ιστορίας σου με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.
Καλή νύχτα και καλή εβδομάδα να έχεις.
fractalx...

fractal είπε...

Αγαπητέ Επίκουρε
Ευχαριστώ για την επίσκεψή σου.
Σε ευχσριστώ ακόμα γιατί τα λόγια σου με υποχρεώνουν να μαζέψω λίγο τη σκέψη μου για να γίνω πιό κατανοητ-. Περιμένω να περάσουν να με πάρουν για ένα μικρό ημερήσιο ταξείδι και δεν ξέρω αν θα προφτάσω να ολοκληρώσω ότι έχω να σου πω, αν και νομίζω πως δεν έχω και πολλά. Είσαι νομίζω από τους τυχερούς εκείνους που μπορούν να εκφράσουν εκείνο ακριβώς που θέλουν να πουν με τετραγωνισμένα λόγια. Μου συμβαίνει και εμένα στις επαγγελματικές και κοινωνικές μου σχέσεις. Εδώ όμως είμαι ενώπιος ενωπίω. Εδώ κουβεντιάζω με την ψυχή μου και με την ψυχή των φίλων που κουβεντιάζουν και εκείνοι με τη δική τους ψυχή,σε μιά διάσταση διαφορετική από εκείνη της καθημερινότητας. Θέλω πολύ να είσαι ένας από αυτούς. Δεν ξέρω αν η ιστορία μου θα βρεί το τέλος της. Χτίζεται καθημερινά.. Είναι μιά συνομηλία με τον εαυτό μου και τη θάλασσα. Πρέπει να σου πω πως η ιστορία μου με τη θάλασσα δεν έχει τέλος. Έχει μόνο αρχή που ξεκινά από τα πρώτα-πρώτα χρόνια της παιδικής μου ηλικίας. Στο ξεκίνημα αυτό έχω δώσει ένα όνομα: Η αποκάλυψη της ξεχασμένης θεότητας του βασιλειά Ήλιου.
Η φωτογραφία που εκφράζει αυτή την αρχή έχει αναρτηθεί με αυτόν τον τίτλο στο blog μο.
Θα τα πούμε εν καιρώ.
Την ερμηνεία της λέξης fractal θα τη βρείς αν βάλεις τον υπολογιστή σου να ψάξει για αυτή. Έχει πολύ ενδιιαφέρον. Είναι κκυρίως μαθηματική και ιδιαίτερα γεωμετρική ένοια. Λύνει προβλήματα στα οποία δεν μπορεί να απαντήσει η Ευκλείδια γεωμετρία. Αλλά η ένοια αυτή βρίσκεται και σε κοινωνικά και άλλα φαινόμενα.
Η αυθαίρετη ερμηνεία με την οποία εγώ τη χρησιμοποιώ είναι εκείνη της μικροκλασματικής απεικόνησης. Άν σε ενδιαφέρει ο λόγος που προσδιορίστηκα με αυτή, θα έχουμε καιρό να τα πούμε αν και νομίζω πως δεν είναι ανάγκη να σου πω εγώ. Θα καταλάβεις μόνος σου.
Χαιρετίσματα από μιά ελάχιστα μικρή γωνιά του Αιγαίου. Της γενέθλιας θάλασσας που ¨"με τρέφει, τρέφεται από με και με σκοτώνει"
fractal

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΙΧΟΣ είπε...

...με τρέφει τρέφεται από με και με σκοτώνει?
fractal έχω την αίσθηση ότι είσαι νέος άνθρωπος.
Πιστεύω επίσης πως ο συνδυασμός Θάλασσα ,Ήλιος είναι ζωοδότης.
Αναζητώ λοιπόν την εξήγηση της κατάληξης του σχολίου σου.
Όσο για την αδυναμία μου να καταλάβω δεν φταίει ο τρόπος που γράφεις αλλά ο τρόπος που σκέφτομαι.Δώσμου λίγο χρόνο να εξοικειωθώ και θα τα καταφέρω.
Μικροκλασματική απεικόνιση.Ωραίος όρος.Προσπαθώ να τον ταιριάξω με την καθημερινότητά μου και όσο δεν τα καταφέρνω τόσο ποιό δυσνόητος μου γίνεται.Και αυτό είναι το ενδιαφέρον.
Χαίρομαι ιδιαίτερα που ασχολείσαι με δύο από τα πιό ενδιαφέροντα πράματα που υπάρχουν στην ζωή μας.Τα παιδιά και ο χορός.
Σε συνδιασμό με τον τόπο που ζεις φαντάζομαι την ζωή σου ευχάριστα δημιουργική.
Ελπίζω να μην υπερβαίνω τα εσκαμμένα.
Καλό βράδυ

fractal είπε...

Καλέ μου Επίκουρε. Κατ΄αρχήν να σου πω πως έχω βάλει την διεύθυνση του blog σου στα αγαπημένα μου, αλλά δεν μπορώ να μπω απέυθείας παρά μόνο μέσα από τα blog άλλων. Γιατί συμβαίνει αυτό: Δεν ξέρω.
Ας προσπαθήσω να σου απαντήσω σε μερικά θέματα που έβαλες. Δεν ασχολούμε επαγγελματικά με το χορό. Μου αρέσει όμως υπερβολικά να εκφράζω τα συναισθήματά μου μέσα από το χορό και το τραγούδι. Και όπως καταλαβαίνεις το είδος του χορού που με βοηθά να το κάνω είναι τα νησιώτικα του Ανατολικού Αιγαίου. Όχι τα χοροπηδηχτά κυκλαδίτικα. Και για να ακριβολογώ όχι εκείνα που καθιέρωσαν πανελλήνια οι Κονιτοπουλαίοι που καταστρέφουν το νησιώτικο μέλος και ύφος. Ακόμα και τον ρυθμό αλοιώνουν. Αυτή η οικογένεια αν εξαιρέσει κανείς την πρώτη γενιά τους, κατέστρεψε τη νησιώτικη μουσική. Χυδαιοποίησαν το στίχο και το ύφος της αρχοντιάς του.
Η μουσική και οι χοροί στο Ανατολικό Αιγαίο άκολουθούν πιστά το ρυθμό και την συνέπεια των κυμμάτων. Και όταν o xoρός γίνεται πλάϊ στη θάλασσα συντελέιται η μυστηριώδεις ένωση του ανθρώπου με τη φύση που τον γέννησε " τον τρέφει τρέφεται από αυτόν και τον σκοτώνει" Εξηγούμαι. Ξάπλωσε πάνω στα βότσαλα της παραλίας και άκου τα κύμματα. Καθε φορά που απλώνουν πάνω στην παραλία και αποσύρονται, μαζί με τα βότσαλα που σέρνουν πίσω τους πέρνουν κάτι και από σένα. Αυτό το κάτι γίνεται μιά συμπαντική ουσία που εκπορεύται από σένα και φτάνει μέχρι την πιό μικρή γωνιά της Γης. Μπορεί να το πιάσει ένα μελλαψό παιδάκι με σκληρά κατσαρά μαλλάκια και να παίξει μαζί του. Δεν είναι υπέροχο να νιώθεις ότι ανήκεις στο σύμπαν και ότι αντίστοιχα σου ανήκει το σύμπαν. Τι είσαι λοιπόν? Μιά μικροκλασματική απεικόνησή του. όσο όμως πιό απλωμένος νιώθεις τόσο γίνεσαι πιό αρεός. Κάτι σαν τις φωτογραφίες που όσο τις μεγενθύνει κανείς τόσο πιό αραιός νιώθει.
Επίκουρε καλέ μου φίλε. Πρέπει να σταματήσω εδώ. Με πήραν τα κλάματα. και ξέρεις γιατί? Κάποτε όταν σε κάποιο άνθρωπο της ψυχής μου μίλησα έτσι, έβγαλε το συμπέρασμα για μένα ότι πρόκειται γιά σεξουαλικά ανώμαλο άτομο.
Αλήθεια τι μεγαλύτερο χτύπημα για σε σκοτώσει? Με τρέφει..τρέφετε από με και με σκοτώνει. Σου χρωστώ ακόμα πολλές απαντήσεις μα τώρα δεν μπορώ. Ίσως γίνει ζημιά στον υπολογιστή μου. Έχε υπομονή σε παρακαλώ.

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΙΧΟΣ είπε...

fractalx μου άρεσε το παράδειγμά σου .Ο συνδυασμός άνθρωπος,κύμα, βότσαλο,μου φέρνει πολλά στο νου,αλλά όχι την δική σου εκδοχή.
Φυλάξου από ανθρώπους μικρόνους και μικρόψυχους.Μόνο κακό φέρνουν στην ζωή μας.
Φεύγω για την βίγλα σου τώρα.
Γεια χαρά.

fractal είπε...

Γιά τη βίγλα μου μπορείς να διαβάσεις στο σημείωμα που έγραψα στο gskastro. Με συγχωρείς που παρασύρθηκα από τιις σκέψεις μου και μίληησα περισσότερο για τον εαυτό μου. Δεν μου έγραψες αν βρήκες την ερμηνεία της λέξης fractal. Πήγες βόλτα λοιπόν στη βίγλα μου; Κάθησες στη σκιά της και κοίταξες το πέλαγος; Είχες πάρει κάτι ζεστό μαζί σου; O αέρας που φυσά εκεί πάνω μπορεί να σε γυμνώσει. Από τη βίγλα μπορείς να δεις τον κόσμο διαφορετικά. Ίσως υπάρχουν και εδώ οι δροσουλίτες των κάστρων. Είναι σίγουρο όμως πως υπάρχουν τα στοιχιά των αναμνήσεων... κάποιων αιώνων ζωής.
-Είμαι στη βίγλα σου
-Το ξέρω, πάντα εκεί είσουν. Και δεν θα κάνεις βήμα από εκεί..
Καλή σου νύχτα φίλε μου

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΙΧΟΣ είπε...

fractalx ,όσα γράφεις ,ο τρόπος που τα γράφεις ,δείχνουν άνθρωπο ευαίσθητο,ζεστό,γλυκόκαρδο.
Έννοια σου και προσέχω όταν είμαι στην Βίγλα σου.
Κάνε μου μια χάρη.Συντόνισε το ρολόι του υπολογιστή σου με ώρα Ελλάδος γιατί τα έχω χαμένα.
Νύχτα γλυκιά.
Όνειρα θαλασσοτραγουδισμένα σε ήχο πλάγιο.
Κύματα στα βότσαλα.
Ψυχή σκόρπισμένη στο απύθμενο πέλαγος.
Βλέμμα καρφωμένο στης ανεμοδαρμένης Βίγλας την θέα.
Και ο Μάης δεν έφυγε ακόμη.
Καληνύχτα στο fractal xxx???

fractal είπε...

Καλή μέρα στον Επόκουρε.. Φωτεινή, δημιουργική, γεμάτη χαμόγελα. Παντού χαμόγελα...Τι κι αν τελειώσει ο Μάης...Ο Ιούνιος μας περιμένει γεροδεμένος ηλιοψημένος με μιά αγγαλιά στάχυα που μοσχοβολούν το άρωμα της Γης. Της μάνας Γης
Ήδη συντόνισα το ρολόϊ μου. Χάρηκα που πίνουμε τρείς το καφεδάκι. Ο Gskastro είναι καλός φίλος και εκπέμπει στην ίδια συχνότητα χωρίς να μπλέκονται οι εκπομπές μας. Δεν είναι υπέροχο...
Στην αυλή μου έχει ανθίσει ο κάκτος.Μου δείχνει δυό φορές το χρόνο την ψυχή του μέσα από υπέροχα κατάλευκα χωνιά με λίγο ρόζ στην καρδούλα τους.
Επίσης η Ορτανσία έχει ετοιμάσει μιά τεράστια ροζ μπάλα και βιάζεται να ετοιμάσει και τις υπόλοιπες. Κάμποσες μπιγκόνιες σκαρφαλώνουν και σκαρφαλώνουν για να πάρουν χρώμα από τον κουβά του ήλιου. Βλέπεις η αυλή μου είναι περιτοιχισμένη σε ύψοε τεσσάρων μέτρων. Γιατί; Οι τοίχοι έχουν χτιστεί πριν 700 χρόνια..Δεν έχω δικαίωμα να αφαιρέσω έστω και μία πέτρα. Ήθικό δικαίωμα εννοώ.
Καλέ μου επίκουρε και θα μπορούσα να πω το ίδιο και για τον Gskastro, εκφράζομαι έτσι γιατί δεν φοβούμε να εκφραστώ. Και αυτό, γιατί ξέρω πως με καταλαβένετε. Αυτό για μένα είναι ευλογία. Σκύβω το κεφάλι ευλαβικά και την δέχομαι. Ειδικά αυτό τον καιρό την έχω πάρα πολύ ανάγκη. Ευχαριστίες λοιπόν από μένα για σας. Γιατί δεν είμαστε μηχανές προγραμματισμένες έτσι που να μην δεχόμαστε πως είμαστε μηχανές.
Και γιατί πιστεύουμε πως και η συνείδηση αποτελεί βασικό συστατικό του σύμπαντος όπως η ενέργεια και η μάζα.
Το ρολόϊ της εκκλησίας του χωριού μου , μόλις χτύπησε 11. Πάω για μπάνιο. Τα νερά είναι κρύα εδώ ακόμα και το καλοκαίρι. Βορειοκεντρικό Αιγαίο. Όμως αστράφτουν στον ήλιο τις γαλαζοπράσινες αποχρώσεις τους.
Οι κορμοράνοι (στο χωριό μου τους λέμε καλικατσούδες) θά κολυμπούν πλάΙ μου χωρίς να με φοβούνται. Τους έχεις δει να βυθίζονται στο νερό;
Είναι σαν να αποκτά ξαφνικά ο άνεμος ύλη και να βυδώνεται μέσα στο νερό.
Τρέχω να κάνω το ίδιο.
Καλή μέρααααααα...

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΙΧΟΣ είπε...

Αυτό θα πει τύχη!!!
Να βουτάς παρέα με κορμοράνους,ενώ τα φιλαράκια σου ψήνονται στην αφιλόξενη πόλη.
Ας είναι γιατί σου αξίζει.
Καλημέρα μίκρή Μικροκλασματική Απεικόνιση.

fractal είπε...

Και εγώ ζηλεύω εσένα Επίκουρε. Και την παρέα σου στη φωτογραφία. Είναι πιπίλα αυτό που έχει στο στόμα;
Γύρισα και σήμερα από το υπέροχο μπάνιο μου. Οι κορμοράνοι σήμερα δεν ήταν εκεί. Έχουν και αυτοί τις δουλειές τους. Δεν είναι πάντα διαθέσιμοι...Ισχύει και για σένα ότι είπαμμε με τo transient
Δηλαδή αν ανακαλύψεις το μέρος που ζω ακολουθώντας τους κανόνες του παιχνιδιού που θα οργανώσουμε, θα φιλοξενηθείς εδώ. Και μάλιστα την εποχή των μανιταριών.Δε θέλω όμως ζαβολιές. Αν και οι ζαβολιές όταν παίζει κανείς μαζί μου επιδέχονται πολύ συζήτηση:
1on Γιατί δεν μπορώ να υπακούσω σε κανόνες (εκτός αν τους βάλω εγώ)
2ον Γιατί μου αρέσει να παίζω με τα παιχνίδια ,ιδιαίτερα αν τα πέρνουν οι άλοι στα σοβαρά.
3ον Γιατί δεν μπορώ να πάρω στα σοβαρά ιδιαίτερα τα τυχερά παιχνίδια με τα χαρτιά.
4ον Γιατί δεν με παίζουν πιά...
Εν τούτοις μαζί σας θα κάνω μιά εξαίρεση.
Καλό απόγευμα.

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΙΧΟΣ είπε...

fractal παιχνιδιάρικο πλάσμα χαιρετώσε.Να σου ζητήσω μιά χάρη?
Θα μου επιτρέψεις να συναγωνιστώ με τον gskastro και να μη τον ανταγωνιστώ?Αφου το έπαθλο είναι κοινό ,πιστεύω πως έχουμε αυτό το δικαίωμα.Απο την άλλη είναι η μόνη ευκαιρία που θα μπορούσα να έχω και να πετύχω το σκοπό μου που δεν είναι άλλος από το να σε γνωρίσω στον τόπο σου που σ'έθρεψε και σου έδωσε όλη αυτή την λεπτότητα σκέψης και τον πλούτο γνώσης.
Σου εύχομαι ότι καλύτερο να έρθει στην ζωή σου και να σου προσφέρει την χαρά και την λάμψη στο βλέμμα την ηρεμία και την γνώση στο νου.